Flamenco Basicamente Puro «Diferentes» (2009)

Στις 7, 8 και 9 Μαϊου, «ανοίγει τα φτερά του» στην Αθήνα, ο Γιώργος Κυρκιλής, με την παράσταση Flamenco Basicamente Puro «Diferentes».

Ο «El Griego», o Έλληνας, γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 20 χρόνια. Το 2004-2005 παίρνει το 1ο βραβείο, ως σολίστας στο Flamenco, στους σχολικούς αγώνες χορού και την ίδια χρονιά φεύγει με υποτροφία στο Λονδίνο, για να πραγματοποιήσει μαθήματα δίπλα στην Inmaculada Ortega και Jose Antonio ( διευθυντή του Ballet National de Espania). Το 2006, μπαίνει στο Πανεπιστήμιο αλλά τον κερδίζει η Ισπανία! Φεύγει στην Μαδρίτη όπου πετυχαίνει και στο Universidad Complutense και συνάμα σπουδάζει χορό δίπλα στους: Inmaculada Ortega, Domingo Ortega, Joaquin Ruiz, Manuel Reyes, Miquel Canias, Cristian Almodovar,. To 2007-2008 γίνεται μέλος του Ballet Flamenco de Madrid και χορεύει στις παραστάσεις: » Carmen» , «El Sentimiento», Espania baila Flamenco», «Carmina Burana», τόσο στην Ισπανία όσο και στο εξωτερικό, κάτω απο την καλλιτεχνική διεύθυνση της Sara Lezana.

Στην πρώτη του αυτή παράσταση στην Αθήνα μαζί του είναι ο Jose Manuel «Titi» Flores. Χορεύουν ακόμη οι Dalia Martin Flores και Rocio Giner Garrido. Τραγούδι, η Patricia Prieto Muriel. Cajon παίζει ο Ivan Mellen και κιθάρες οι διάσημοι κιθαρίστες Fernando de la Rua και Andres Heredia.

Αν αναζητάτε μία απολαυστική εμπειρία αυθεντικού συναρπαστικού χορού ξέρουμε ότι θα σας βρούμε στο «θέατρο κάτω από τη Γέφυρα»…

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!